Viestinnän harjoittelijana Suomen Vahinkovakuutuksessa

Viestinnän harjoittelijamme Siiri kertoo, mitä kaikkea vakuutusyhtiön markkinointitiimissä pääsee tekemään ja miten hänen työharjoittelunsa on sujunut.

Lue kokonaan

Vakuutukset, oi että miten epämielenkiintoista!

Palvelupäällikkömme Maija kirjoitti omia ajatuksiaan vakuutusten kiinnostavuudesta ja tärkeydestä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue kokonaan

Harjoittelussa Suomen Vahinkovakuutuksen markkinointi- ja viestintätiimissä

Nappasimme haastatteluun markkinointi- ja viestintätiimin graafikkoharjoittelija Terhi Aallon, joka on ollut talossa noin kaksi kuukautta. Mikä on ollut Terhin mielestä parasta ja minkälaisia töitä hän on päässyt tekemään?

Lue kokonaan

Vakuutusasiaa vasta-alkajille

Olen ollut töissä POP Vakuutuksessa noin kuukauden. Täällä aloittaessani tietoni vakuutuksista eivät olleet sen kummemmat kuin tavallisella kaduntallaajalla. Olen käynyt kouluni aivan muita asioita opiskellen, enkä ole aikaisemmin työskennellyt vakuutusten parissa. Häpeäkseni joudun tunnustamaan, että täällä aloittaessani oli hyvä, jos … Continue reading »

Kumpi teidän perheessä ajaa uudemmalla autolla?

Joskus kuulee vielä keskusteluja, että perheessä olisi tarve ostaa vaimolle muksujen kuskaamista varten halpa kakkosauto. Auton iällä ei ole niin väliä. Continue reading »

Yhä useampi suomalainen hankkii vakuutukset verkossa

Vuosi 2013 todisti, että lähes 100 vuotta samanlaisena säilynyt suomalainen vakuutuskenttä kaipaa uusia tuulia. Yhä useampi haluaa ostaa vakuutukset verkossa Continue reading »

Paraskaan vakuutus ei kykene samaan kuin liikunta

Kun elämässä on sopivassa suhteessa kaikkea, jaksaa pidempään. Samalla voi vielä vanhempanakin päästä mukaan uusiin mielenkiintoisiin tehtäviin. Continue reading »

Olisiko suomalaisesta vakuutusosaamisesta vientituotteeksi?

Vakuutusasiakkaiden tyytyväisyys ja luottamus Suomessa on eurooppalaisittain korkealla tasolla. Continue reading »

Mekö Pohjoismaiden laiskimpia?

Suomalaiset ovat Pohjoismaiden laiskimpia kilpailuttamaan vakuutuksia. Suomalaisista vain neljännes on kilpailuttanut vakuutuksensa vuoden sisällä. Continue reading »

Olittekin tainneet jo odottaa meitä?

Viime kuukaudet ovat olleet meille POP vakuutuslaisille kiireistä aikaa. Heti verkkokaupan avaamisen jälkeen alkoi kauppa käymään vilkkaasti. Continue reading »