Aki aloitti outbound-luotsina

Hyvä myyjä aloittaa varhain ja niin teki myös Aki Tåg, outbound-kanavan uusi vetäjä. Ekaluokkalainen Aki myi kaverinsa kanssa Kevätpörriäisiä niin innokkaasti, että eksyi. Tarinalla on onnellinen loppu ja pojat löysivät jonkin aikaa harhailtuaan takaisin kotiin.

aki_tåg_mustavalkoKevätpörriäisten jälkeen on tapahtunut paljon. Akille on kertynyt kokemusta myynnin esimiehenä toimimisesta muun muassa ruotsalaisen puhelinmyyntiin keskittyvän firman Suomen toimintojen johdossa. – Uskon tämän olleen yksi ratkaisevista tekijöistä, kun valikoiduin työtehtävään, Aki toteaa lyhyen, perehdytysten väliin ahdetun haastatteluhetken aluksi.

Paitsi, että SVV valitsi Akin, myös Aki valitsi SVV:n. – Kun lähetin hakemuksen, en ollut vielä täysin vakuuttunut siitä mihin olen pyrkimässä. Kuitenkin jo heti ensimmäisestä haastattelusta lähtien olin myyty ja innoissani: täällä ajatellaan samalla tavalla kuin itsekin ajattelen!

Toistaiseksi Akin kalenteri on täyttynyt perehdytyksistä, jotka eivät tunnu loppuvan koskaan (ja näinhän se taitaa ollakin!). Aikaa on järjestynyt onneksi hieman myös omaan tiimiin tutustumiseen ja Aki voikin tyytyväisenä todeta porukalla olevan huimasti potentiaalia, joka ei ehkä ole päässyt vielä täysin oikeuksiinsa.

– Mahtavinta täällä on tekemisen meininki, Aki innostuu. – Useimmissa yhtiöissä eteneminen jää lähinnä kosmeettiseksi, mutta täällä todella tartutaan toimeen ja pyritään kohti positiivisia muutoksia. Olen ollut loputtoman yllättynyt täällä olevasta energiasta. Takana on viikko talossa ja ehdotuksiani otetaan jo nyt vakavasti ja jopa viedään eteenpäin. Uskon, että kunhan pääsemme tositoimiin, meidän tiimi saa vielä paljon aikaan!

 

Kiitos haastattelusta, Aki, ja tervetuloa taloon!