Harri Mattinen Suomen Vahinkovakuutuksen toimitusjohtajaksi

Suomen Vahinkovakuutus Oy:n hallitus on nimittänyt Harri Mattisen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 23.8.2017 alkaen. Mattinen siirtyy tehtävään Säästöpankkiryhmästä, jossa hän on toiminut useissa eri johtotehtävissä, muun muassa liiketoimintajohtajana.

”Suomen Vahinkovakuutus on lyhyessä ajassa saavuttanut 100 000 asiakkaan rajapyykin ja historiallisen korkean asiakastyytyväisyyden. Harri Mattisella on laaja finanssialan kokemus ja vahvat näytöt uusien liiketoimintojen käynnistämisestä ja tuloksellisesta johtamisesta.  Mattisen osaaminen antaa erinomaiset valmiudet uuteen strategiakauteen, jonka aikana tulemme voimakkaasti kasvattamaan ja laajentamaan liiketoimintaa” toteaa Suomen Vahinkovakuutuksen hallituksen puheenjohtaja Pekka Lemettinen.

”Suomen Vahinkovakuutus on moderni digiajan edelläkävijä, jolla on yhteistyöverkostonaan Säästöpankki- ja POP Pankki -ryhmä, joiden asiakastyytyväisyys on kiistattomasti Suomen ehdotonta huippua. Tähän kun lisätään vielä yhtiön yrittäjähenkinen ja asiakaslähtöinen tuotekehitys, ovat vahvan kasvun avaimet olemassa. Odotan innolla tämän menestystarinan jatkoa” toteaa Harri Mattinen.