Suomen Vahinkovakuutus Oy:n toimitusjohtaja jättää yhtiön

Suomen Vahinkovakuutuksen toimitusjohtaja Harri Mattinen jättää tehtävänsä välittömästi.

”Kiitämme Harri Mattista hänen työpanoksestaan näinä kolmena vuotena. Suomen Vahinkovakuutus on moderni digiajan edelläkävijä, joka panostaa jatkossakin vahvasti kasvuun ja liiketoiminnan laajentamiseen. Mattisen kaudella yhtiö on jatkanut kasvuaan, saavuttanut erittäin korkean asiakastyytyväisyyden ja nostanut kannattavuuttaan, toteaa Suomen Vahinkovakuutuksen hallituksen puheenjohtaja Pekka Lemettinen.

Uuden toimitusjohtajan etsintä käynnistetään heti. Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa väliaikaisesti yhtiön varatoimitusjohtaja Marko Lindfors.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Pekka Lemettinen, p. 040 503 5411
Varatoimitusjohtaja Marko Lindfors, p. 040 595 9177

Suomen Vahinkovakuutus Oy on tämän hetken nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 145 000 asiakasta verkossa ja puhelimitse. POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.