Siirry sisältöön

Harjoitteluhaku on auki!

Uutinen 3.5.2021

Syksyn harjoitteluhaku on nyt auki

TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS 

Tulet sijoittumaan harjoittelijatiimiin, jossa työtehtävät koostuvat joko asiakas- tai korvauspalvelun tehtävistä. Harjoittelun pituus on sopimuksen mukaan vähintään 4 kuukautta ja soveltuu opiskelijoille. POP Vakuutuksen harjoittelussa on erinomainen mahdollisuus hankkia monipuolista osaamista vakuutusalasta ja kasvattaa ongelmanratkaisutaitoja oikeiden asiakastapausten parissa. Meiltä saat perusteellisen perehdytyksen sekä kannustavan ja osaavan tiimin tuen tehtävääsi. Perehdytykseen sisältyy esimerkiksi tuote- ja ehtokoulutuksia, juridinen koulutus, sekä järjestelmä-, asiakaspalvelu- että myyntikoulutusta. 

TEHTÄVÄT

  • palvelet asiakkaita eri sähköisissä kanavissa
  • teet sopimusmuutoksia asiakkaiden tarpeiden mukaan
  • laadit tarvittavia asiakirjoja ja käsittelet erilaisia dokumentteja
  • teet tarvittaessa kirjallisia selvityksiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille
  • hoidat vahinkojen esikäsittelyä

ODOTAMME SINULTA

  • hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluasennetta
  • perus IT-taitoja
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä suullisesti, että kirjallisesti

Lisäksi arvostamme myös englannin ja ruotsin kielen taitoa. 

Toimitilamme sijaitsee Stella Business Parkissa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Espoon Leppävaarassa. 

Kiinnostuitko? Seuraava harjoittelujakson aloitusajankohta on 9.8.2021. 

Eikö aloitusajankohta sopinut sinulle? Ei hätää, sillä suunnitteilla on aloitus myös marraskuulle 2021. Jätä kuitenkin hakemuksesi ja ansioluettelosi heti, sillä täytämme marraskuun paikkoja jo nyt. Muista mainita hakemuksessasi harjoittelujakson ajankohta ja pituus, sekä onko ensisijainen toiveesi työskennellä asiakas- vai korvauspalvelutehtävissä. Sopimukset solmitaan aina oppilaitoksen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tiimin kouluttaja: Grit Hansen (046 922 1184) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi