Siirry sisältöön

Uutta vakuutusalalle – POP Vakuutukselta veloitukseton kokeilujakso kaskovakuutuksiin

Uutinen 10.5.2021

Kaskovakuutus kolmeksi kuukaudeksi veloituksetta

Suomen Vahinkovakuutus tuo vakuutustoimialalle jotain ihan uutta tarjoamalla veloituksettoman kokeilujakson POP Vakuutuksen uusiin kaskovakuutuksiin kolmeksi kuukaudeksi. Etu koskee uusia henkilöautoille otettavia vakuutussopimuksia ajalla 10.-23.5.2021.

  • Monet suoratoisto ja viihdepalvelut kampanjoivat menestyksekkäästi tällä tavalla saadakseen uusia asiakkaita palvelun pariin, joten miksei sama voisi toimia vakuutusalalla. Haluamme jatkuvasti tuulettaa alan käytäntöjä ja ennakkoluulottomasti kokeilla uusia hinnoittelu- ja palvelumalleja. Sitä asiakkaammekin meiltä myös odottavat, toteaa aktuaarijohtaja Erkka Jalonen.

Suomessa jokaisella ajoneuvolla tulee lakisääteisesti olla vähintään liikennevakuutus, joka on tarkoitettu liikennevahingoissa vastapuolen ja henkilöiden turvaksi. Kaskovakuutus taas turvaa, jos ajoneuvolle käy jotain – omasta tai toisen syystä. Turvatason voi valita itselle sopivimman tarpeen mukaan, joko XL-, L- tai S-tasoisena.

  • Suuri osa asiakkaistamme ottaa meiltä lakisääteisen liikennevakuutuksen. Kaskovakuutus taas saattaa jäädä ottamatta. Tällä kampanjalla pyrimme myös madaltamaan kynnystä vapaaehtoisten lisäturvien ottamiseen, Jalonen lisää.

Toimialan ennakkoluuloton uudistaja

POP Vakuutus tunnetaan verrattain uutena konttorittomana yhtiönä, jolla on korkea asiakastyytyväisyys ja hyvä hinta-laatusuhde. Jo perustamisvuodestaan 2012 lähtien yhtiö on tuonut markkinoille innovatiivisia tuotteita ja palveluita; ajettuihin kilometreihin perustuvan autovakuutuksen, yhden ja kahden hengen talouksille edullisemman kotivakuutuksen sekä helpot vakuutusratkaisut maksuhäiriömerkinnän saaneille.

  • Vakuutuskenttä on liian pitkään mielletty kankeaksi, kalliiksi ja vaikeaselkoiseksi. Toimiala kaipaa positiivista ravistelua tässä mielessä, Jalonen kertoo.

Lisätietoja:

Erkka Jalonen, aktuaarijohtaja, 0505678900, erkka.jalonen@suomenvahinkovakuutus.fi

Satu Soitula, markkinointi, 0407081561, satu.soitula@suomenvahinkovakuutus.fi